torsdag 16 juni 2016

#WelcomeToLitchfield, inmate


Det som vi har väntat så sjukt länge på är äntligen tillbaka imorgon - Netflix originalserie Orange Is The New Black! Serien som jag hatälskar - älskar för att den är så sjukt bra, och hatar därför att de släpper alla avsnitt på en gång. Man hetstittar säsongen på några dagar och sen hamnar man att vänta ett år igen. Men den som väntar på något gott..! Serien har blivit en riktig storsäljare, och vi vet nu med säkerhet att vi kommer att få åtminstone tre säsonger till (allt som allt sju säsonger) efter den här att vänta på!

Säsong tre slutade med att alla fångar slapp ut från fånggården och badade tillsammans i en sjö, som fanns nära fängelset. Ett väldigt "glatt" och positivt slut! Däremot vet vi även att Stella (Ruby Rose), som egentligen skulle ha blivit frisläppt, blev lurad av Piper (Taylor Schilling) och ivägsänd till ett högsäkerhetsfängelse. Man får även se hur Alex Vause (Laura Prepon) blir jagad av en av Kubras assassins, och därför blev man osäker på vilket öde hon gick till mötes. Trots detta ser vi Alex, levande, i trailern för säsong 4, men inte Stella. Kan tänka mig att en hel del tittare kommer att bli besvikna ifall vi inte återser Ruby Rose i kommande säsong!

Det har släppts väldigt lite detaljer kring säsong 4 förutom trailern och en teaser. Det som vi ändå har fått reda på är följande:
  • Litchfield får 100 nya fångar, vilket innebär att fängelset kommer att bli... väldigt fullt. Med nya fångar kommer nya problem och jag kan tänka mig att det kommer att dras blod kring reviren på fängelset. Det utlovas ett kring kring raser och ekonomi i säsongens synopsis.
  • Taystee (Danielle Brooks) får ett nytt jobb på fängelset som administrativ personal! Hon jobbar nu som Caputos (Nick Sandow) nya receptionist, något som antagligen flera kommer att försöka utnyttja.
  • Flaca (Jackie Cruz) och Big Boo (Lea DeLaria) har fått fasta roller inom serien, vilket antagligen innebär att vi kommer att få se mera av deras historier och liv.
  • I vanlig ordning kommer Piper att få det svårt. I trailern ser vi henne hotas av en av de spanska fångarna, och promobilderna för säsong fyra ser inte heller så happywappy ut, där hon bl.a. har munkavle och hålls ner av Blanca (Laura Gomez) i Litchfields kök, medan någon slår hennes hand med något som inte ser speciellt mjukt ut.
  • Nya fångvaktare och kärlekshistorier. Vi får möta Litchfields nyaste correctional officer Desi (Brad William Henke), en stor, hårig man som skulle ha skrämt brallorna av självaste Pornstache. I trailern visas det även något som ser ut att vara en intim scen mellan knäppbollen SoSo (Kimiko Glenn) och Poussey (Samira Wiley)...!
Sådant. Nu får vi räkna ner timmarna tills det är dags för en veckas seriemaraton igen. Jag är så taggad på att se hur de har utvecklat serien! Jag hoppas verkligen på att Ruby Rose dyker upp igen. Kommer ni att titta? Vad ser ni mest fram emot?

Källor: här, här, här, här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!