tisdag 2 februari 2016

Are you strong enough to carry your secrets?

*** Spoiler alert ***


Jag har väntat på de nya Pretty little liars-avsnitten i ett halvt år, och plötsligt märkte jag att jag hade lagt på påminnelse om avsnitten i februari istället för i januari. Fatta lyckan när jag förstod att jag plötsligt hade tre hela avsnitt att se ikapp?

Under det halvår som gått så har tjejerna hunnit åldras fem år utanför Rosewood. Alison är enda som har lämnat kvar och jobbar som lärare (vem skulle ha trott det?). De andra har skapat sina karriärer på andra platser. Det är även Alison som kallar tillbaka sina vänner till Rosewood för att vittna vid CeCes, "A", medicinska rättegång - detta för CeCe ska få komma ut från sjukhuset och påbörja ett normalt liv.


Mina reflektioner då? CeCe dog ju ganska huxflux och där böt storyn lite riktning känner jag. Kändes som att det kom väldigt snabbt inpå. Sen är det lite tröttsamt att man borde misstänka Ezra Fitz för mord - igen. Har vi inte gått ett varv genom listan av misstänkta redan? 

Är det någon annan som reagerar på att allt det här med Ceces död påminner väldigt mycket om hur hela serien började? Flickorna är tillsammans på ett och samma ställe under natten som hon dör. En försvinner fram och tillbaka under natten. Am I right?

En annan turn som jag inte alls gillar är denhär klumpiga förälskelsen mellan Spencer och Caleb. When did that happen? Det är bara väldigt konstigt på något sätt, att Spencer och Hanna plötsligt tar del av samma man. Neeeeeeej.

Positivt då? Jag gillar var de har gjort med tjejernas karaktärer. De har behållit deras personligheter, men tjejerna har ändå mognat. Det är även väldigt mycket nytt, som Emilys breakdown i studierna och det att man har gjort om Radley till ett spa/hotell (?). Det ska bli intressant att se hur de ska få in något innehåll av värde i serien efter att A har blivit avslöjad. Eller blev hon? I slutet av avsnitt tre ser man någon plocka fram A:s gamla klädsel, är det dags för en uppdatering?

Serien lär få max en säsong till, och mer tid än så skulle jag nog inte heller sätta. Storyn är bra, men den kan falla platt som en pannkaka ifall man försöker för mycket.

Vad säger ni andra PLL-fans om de nya avsnitten? Håller ni med mig? 

6 kommentarer:

 1. Spencer & caleb e no heilt NOOOOOO!! Kännsta så feil ti sij tå di byrja puss åpåå tär! Men annos vejt ja int rikti va ja tycker om händelsen ännu, gissa no nan sko dö iaf! :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jånå så ere ju alltjämt ;) men jo he va ju baa som så feil??

   Radera
 2. åååh jag visste int att dom här avsnitten ännu har kommi ut! VAR kan man se dom?! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hittar alla avsnitt här http://dreamfilmhd.bz/series/details/439-pretty-little-liars/ ! (kollade annars den där Backcountry, den var helt sjukt obehaglig!)

   Radera
  2. Tack!! Haha jaaa, visst va den! Tyckte du den var bra då? :D

   Radera
  3. Jo helt spännande nog, trodde nog bara inte att nån av dem skulle bli uppäten :( :D

   Radera

Här finns rum för ett moi. Pling!