torsdag 19 maj 2016

Den traditionella bloggtorkan

Idag har jag en riktigt tvättäkta bloggtorka. Det är så otroligt frustrerade när man sätter sig ner med datorn, tänker att "nu ska jag blogga", men så... ingenting. nada. none. EI YHTÄÄN MITÄÄN. Är det meningen att man då ändå ska trycka ut ett blogginlägg, som är halvdant skrivet och som man hellre vill radera än publicera? 

När man har bloggtorka kan man: skriva blogglistor, skriva ett inlägg som börjar med en siffra i stil med "7 tips om hur man kan leva ett positivare liv" eller ett vardagsinlägg som börjar med att man vaknar och slutar med en nutidsaktivitet, dvs. bloggningen. Jag har t.o.m. en lista med olika saker/rubriker att skriva om, men alla de känns för tillfället väldigt.. blah. 

Skulle vilja göra ett foto-i-timmen-inlägg och vill börja/lära mig vlogga. Äääh men det tar så emot! Tänker att man är skitpinsam och att alla som ser vloggen tycker att man är töntigaste ever. Kanske man bara borde get it over with. Har ni tips om vad man bör tänka på om man vill börja vlogga?

Här får ni en bild som är ungefär lika inspirerad som detta inlägg. En webcambild bestående av max 10 pixlar tagen i motljus, innefattande en tjej som inte hittar kameran med ögonen och en mycket trött prins.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!