torsdag 4 februari 2016

Resa hit, resa dit (paus i Åbo)


Några dagar av föreningsdiskussioner och networking är över. Det har varit två väldigt intensiva dagar på föreningskursen i Tammerfors och det är så roligt med alla nya människor som man lär känna! Finns då många fina inom föreningsverksamheten.

Igår åt vi middag på Torni, som är helt bredvid tågstationen. Oxtartar, gös och nån form av chokladbakelse. Har inte ätit tartar tidigare, så det var en helt intressant smakupplevelse. Efteråt fortsatte vi högst upp i Tornis bar som ligger på 23:e (!!) våningen. Kan säga att det sög till lite i magen när man gick och ställde sig på kanten vid de heltäckande glasfönstren. Så otroligt vackert!

Idag har det gått lite långsammare (p.g.a. grym sömnbrist och gott vin). Kvällen har spenderats med några kurskamrater och Fucking Åmål. Vi har en genuskurs där vi ska analysera en fallstudie... Orkar inte riktigt just nu. 

Nu blir det att packa om väskan, för imorgon blir det tåg igen. Denna gång mot Jakobstad och Vasa!

Lycka är när ens fina vän ska åka hem lite tidigare än en själv och skickar ett meddelande om att hon har gömt lite överlevnadsjaffa åt mig utanför föreläsningsutrymmet. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!