söndag 15 november 2015

Kampen mellan ont och gott


Ännu en helg i Stockholm har gått, och snabbt! Känns som att man alltid hinner så lite på de tre dagar som man är här. Är ändå glad över att min hubby finns i precis denna fina stad, så att jag har privilegiet att besöka den lite oftare än andra.

Helgen har, som säkert de flesta känner till, fört med dig både extremt negativa och positiva saker. Attacken i Paris är för tillfället på allas läppar och kan läsas i var tredje status på Facebook, och när Eiffeltornet släcktes tände Frankrikes färger både profilbilder och monument runt om i världen. Händelsen visar inte bara på all ondska som existerar i människor, utan även den solidaritet som finns bland nationer runt om i världen. 

Under samma helg föddes en liten pojke lite för tidigt in i en familj som ligger mig nära hjärtat, och vi är alla så glada att allt gick bra. Även min fina prins fyllde två år igår, och FSLF - Ämneslärare gick ut med Jodel-temat kring sin första sitz. Vi tror att sitzen kommer att vara en stor success! (Är du jodlare och vill komma på vår sitz? Eventet hittar du här!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!