måndag 19 oktober 2015

Jakten på det perfekta gymmet 3-4

Jag var förra veckan och testade de två sista gymmen på min lista, Motivus och Gym2000.Motivus ligger nästan mitt i stan och det tar typ 10 min att komma sig dit med buss. Stället kändes lite... daterat... men hade ändå typ allt man behövde. Tjejerna hade en egen sida även här (..suck..), vilken även låg i helt andra ändan av gymmet (på bilden går man en bit till höger). Den "blandade" delen av gymmet låg upp för trapporna. Tjejdelen var jäkla liten och den blandade salen nog större, men tänk vad stort steget måste vara för kvinnliga gymbesökare att övergå till stora salen från lilla, ifall de är osäkra i början? Nej, gillade inte alltså...

Sen så var priset ganska hujsigt här också, men helt överkomligt. DOCK hade de inget mellan 1mån kort och 12mån kort förutom 10ggr kort, vilket sög. Nja. Nä. 


Hade så sjukt höga förväntningar på Gym2000! Detta gym låg längst bort hemifrån, men jag hoppades på att de skulle vara helt kickass. 

Kan ju börja med att säga att gymmet inte har några egna parkkipaikkor (vad jag såg..?) och att man hamnar att parkera på betalplats. Gymmet överlag var vid första anblicken väldigt fräscht, men mycket mindre än vad jag hade förväntat mig. Åt mig presenterades det som att "Kvinnorna har gymmet där uppe! Männen här nere!" Jag bara SUUUUUUCKKKK SKOJAR DU ELLER. Pikade killen lite och frågade ifall jag inte får hänga med killarna. Lite röd i ögonen svarade han "TIETENKI JUUU". Nåmen va.. bra..

Salen där nere var mer än halvfull (mitt på dan) och vid cardiomaskinerna märkte jag att flera av typ mattorna, foamrollers mm var sönderanvända och att det faktiskt inte var så nice som jag först tyckte. Gick upp till kvinnoavdelningen för lite space, vilket var ett dåligt val. Kvinnogymmet var FULLT, och ifall tjejerna inte var på maskiner så låg de på mattor och gjorde typ pilatesövningar. Inget fel på det, men mitt på dan? Då det ska vara som lugnast? Kan ju säga som så, att jag körde 45min på spinningcykel och körde sen hem.

Gym2000 har väldigt bra priser och maskinerna var också väldigt bra. Jag FÖRSTÅR att det var mycket folk där, men jag vill inte behöva köa mer än nödvändigt vid det gym jag väljer. Sådetså.


Nu är frågan, vilket gym for jag till idag för träning och medlemsavtal?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!