måndag 3 augusti 2015

Vi har tittat på bilar

Hejsulivej! Som sagt, eftersom Taneli inte har lång tid kvar i stan ( :((( ) försöker vi hinna göra en massa saker nu före som vi någongång har pratat om men aldrig fått gjort. En sak är att besöka detta ställe:


Vaasan auto & moottorimuseo finns på Myllykatu 14B, ganska i centrum av Vasa. Nära LIDL! <3 På display har de gamla bilar och motorer (nää va) enda från början av 1900-talet. De har även gamla brandbilar, cyklar, snöskotrar... You name it. Mest exalterad blev T över andra våningen, som är full av bilar som använts inom motorsport.Denna ville T ta hem.


Grodbilen!!!111!!

I wouldn't mind. Varken bilarna eller mannen i bakgrunden.

Den finaste. BRUM finns på riktigt!

RRRRRRRallyy.

Så väldigt mycket fint, kan citera Taneli när vi kom ut "Jag var väldigt överraskad över hur mycket de hade". När vi kom till övra våningen och jag ba "ja tror di har rallybiiila jär" å han ba "nä de säkert bara bilder å sånt...".. De finns bara en sak att säg när jag öppna dörren: barn på julafton.

Fara gärna och check it out! Ha gärna med er någon som kan något om bilar och historia och sånt, det gjorde det hela lättare för mig som inte vet mycket. Eller be någon om en rundvandring! Lovar att de ställer upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!