måndag 3 augusti 2015

Mission impossible: Rogue nation


Ethan Hunt och hans team tar på sig det mest omöjliga uppdraget hittills: att utrota Syndikatet. Syndikatet är en internationell förbrytarorganisation som försöker tillintetgöra IMF (Hunt och hans team). För att IMF ska få det ännu jävligare är förstås anhängarna av Syndikatet lika skickliga och farliga som dem själva. Det blir alltså något av en katt-jagar-katt-lek.

Vi var som sagt ikväll och kollade den nya Mission Impossible filmen, Rogue Nation. Kan säga som så, att man ska nog (som med alla M.I.-filmer) gilla action och agentfilmer. Det är ju ändå det som det i slutändan går ut på. Kan även säga att det är antagligen nästan enda genren som både jag och T faktiskt gillar unisont.

Filmen var faktiskt bra och över förväntan! Orkade inte ens kolla trailern före, men gillade även förra filmen Ghost Protocol, och anser att de håller nivån bra fast filmerna redan är fem till antalet. Man ska ändå inte vara någon sur "men de int verkliiiigt"-gnällkärring, för då är ni i fel biosal. Men måste det alltid vara så verkligt? Nä. Tom Cruise gör sitt jobb och har jävla roliga kompisar. 

Helt sevärd och värt 10€ för ett biobesök. Fun fact! Alec Baldwin som innehar en av huvudrollerna är Tanelis fadders brors son :) såattäää TYP SLÄKT. Nå nej, men lite kul är det.

Summa summarum, filmen får av mig fyra gamla skol-tv:n på skutthylla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!