torsdag 27 augusti 2015

Define yourself

HEJSULIVEJ!

Nuu är jag tillbaka på marknivå igen! Har massor att berätta (egentligen), men ska småningom springa iväg på bio (Sinister 2 !!11!) med syrro, såå vi sparar allt sånt. 

Det roligaste av allt hände väl ändå idag. Har ju varit tatueringssugen sen flera år tillbaka (gör man en vill man ha fler...) och hade ju en annan på gång där på våren. Tyvärr blev det för stressigt med designen så jag hoppade av hela projektet (VILKET jag är glad över idag). Idag var jag och Sara in en sväng till Jeppis tattoo för att kolla upp ifall de hade något piercingsmycke åt syrran. På samma gång kollade jag lite upp vad en tatuering som jag har funderat på kostade, och det visade sig att det fanns en ledig tid precis då vi var där.

Varför fundera liksom. Sist fick jag fundera på den i 4 månader (blev liksom så osäker till sist), så why overthink it this time.

Jamen okej lite nervös hann jag vara.

Lilli va kovis men tyckt nog också att det var lite spännande.

 
Stencilen på plats // Det var duktiga Kim som fixade numero tres!

Av tre tatueringar var nog baksidan av armen jävligast.

Inplastad och glad, även om sjuk och lite blodig.

Sen är det så otroligt trevliga människor som jobbar på Jeppis tattoo och Kim var snabb och duktig! 

En ordentlig bild får ni imorgon när jag har tagit av plasten. Vad står det då? Define yourself. Fick faktiskt idén från filmen Southpaw, där tränaren skriker 'only you define yourself '. Tror att det är viktigt att påminna sig själv, speciellt om man är en peoplepleaser som mig själv. Nu får jag varje morgon vakna och påminna mig själv om att jag är vad jag gör mig till. Det är så otroligt viktigt. 


3 kommentarer:

Här finns rum för ett moi. Pling!