torsdag 23 juli 2015

Lärarivern


Vad är det bästa med sommaren förutom värme, villan och ljusa nätter? (vi kan ju kanske räkna bort värmen, för den vill ju inte visa sig) Jo, att efter sommaren kommer hösten, och på hösten startar skolan. Nyaste Prismareklamen fick mig att bli helt *hjärt-ögon-emoji* å ba JEEE NYA PENNOR KALENDRAR SKOLVÄSKA, å mamma ba va sjutton int nu reii i juli.

Jag blir helt happy happy av tanken på hösten. Hösten känns på något sätt som en ny start med nya möjligheter att ta tag i saker. Vet inte om det är att jag är newbie som lärare (lol är inte ens färdig) och ser framemot mitt blivande jobb (sen nångång då jag e färdig), eller om jag bara är sån. Jag väntar faktiskt alltid mera på hösten än på sommaren. Hösten är mysig. Sommaren är... sommar. Trevlig, och alla ska älska den. Men ändå... sommar. 

Ifall jag skulle få den hatälskade gradun skriven kanske jag skulle få börja undervisa också. Hoppas jag inte är ända lärar(studerande) som känner så här, men höst och skolstart och ny kalender att planera i makes me go

1 kommentar:

  1. Kul att du har börjat blogga igen! Nu ska jag nog följa jeppisdagan via bloggen din, då jag själv int har möjlighet att närvara den här veckan i jeppis ;) Å ett önskeinlägg från mig: Hur känns det att bli Åbobo och närma sig ännu mer att bli nybakad lärare? :)

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!