söndag 26 juni 2016

Som taget ur en Astrid Lindgren-sagaMidsommaraftonen spenderades i år ute hos Etta och Tonys i Veikars. Paret har precis flyttat ihop och håller som bäst på att renovera upp huset. Etta har såna magiska fingrar när det gäller att ställa och ordna, och trädgården var, som Jenny uttryckte det, "som taget ur en Astid Lindgren-saga". Ballonger och ljusslingor i träden och ett långbord som dignade av färger och blommor. Alla de bästa var sammanstrålade och till och med vädret var på vår sida. Cirka 14 fina människor hade samlats för att fira midsommaren.
Alltså maten. Den kräver egentligen nästan ett eget inlägg i sig. Menyn var inte gjort för veganer, det kan man iallafall påstå. Kött i alla olika former, fyllda pitabröd, tre olika sallader, korv (!!), majs... You name it. Det fanns inte något som saknades. Till kaffet fick vi två olika söta pajer, brownies och jordgubbar, grädde, körsbär... Maten får lätt tio av tio toasts. Daniel hade t.o.m. fixat jellyshots i tre olika smaker!

Kvällen fortsatte sen med en sjukt rolig sjukamp som jag hade ordnat, Battle of the Drunks 2016 (Veikars edition). Tyvärr hann jag inte fotografera så mycket, utan har mer filmat material som möjligtvis dyker upp i en midsommar-vlogg nästa vecka. Lag 2 vann och bilden ovan är den bästa som jag har av trofén. Efter avslutad tävling sökte vi oss inomhus för lite brädspel innan vi bäddade ut folk lite överallt i stugan på samma gång som solen gick upp. Tack till alla inblandade, hade en väldigt, väldigt rolig kväll/natt! Ett speciellt tack till E & T som ställt upp och ordnat. <3

1 kommentar:

Här finns rum för ett moi. Pling!