tisdag 8 mars 2016

Om att ha vinden i ryggen


Hej på er alla fina. Har ju glömt att meddela er om något roligt som hände förra fredags, under tiden som jag satt på jobbet och var spänd som en fiolsträng. Jag fick det antagligen trevligaste e-mailet nånsin under min studietid. Ni vet beskedet jag väntade på, som jag hoppades på att skulle vara positivt?

DET VAR POSITIVT.

Jag har alltså fått en klasslärartjänst till hösten. En tjänst där jag är tillsvidare, FAST anställd. Vet ni hur svårt det är att få en fast anställning nowadays? Kan ju även meddela att det är det första lärarjobbet som jag sökte, och även fick. Man känner sig ganska bra då, kan jag meddela. Dessutom är lärartjänsten på en superskola i Stockholmstrakten som jag har haft ögonen på under flera års tid.

Vi kan ju säga som så, att jag är rätt lycklig just nu.

Ni minns när jag fick indrivningsbrevet från Kela och det kändes som att hela livet sket på sig lite för stunden? Två dagar efter vände det, och sen har det bara gått uppåt. Medvind i livet. Jag har ett jobb till sommaren som jag trivs med och till hösten får jag börja på den skola jag har siktat in mig på i flera år. Sen att mina matvanor blev regelbundna och bättre och ledde till att jag äntligen har börjat gå framåt i träningen igen gör inte saken sämre.

Jag vet att det kan vara jobbigt att läsa om när det går bra för nån annan, men det är nästan lite för bra för att vara sant nu, mitt liv. Inte tänker jag ursäkta mig heller, för detta är jag så värd.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker bara att det är kul att höra då det går bra för andra - även om det går skit för mig själv just nu :'D GRATTIS! Jag är glad för din skull :)
    /Josso

    SvaraRadera
  2. Nå bra om nån kan stay positive :') tack <3

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!