måndag 4 januari 2016

Dag tre och årets första träning


Godkväll! Sitter och tar det lugnt i soffan och skickar sporadiskt iväg lite arbetsansökningar. Har funderat fram och tillbaka på att söka något jobb under våren, men det skulle gärna få vara ett jobb där jag får ta emot skift ifall jag har möjlighet, dvs. nån typ av "tuuraaja". Har skickat in till några rekryteringsfirmor (det är ofta de som har liknande arbetsuppgifter att bjuda ut) och får se hur det går. Vill inte ta på mig för mycket jobb heller i och med att det kommer att bli en stressig vår i studieväg. Tror jag.

Tog mig iväg till gymmet idag på årets första träningspass. Eftersom jag går på Cambridge får jag inte köra några maxvikter, utan pumpade på ungefär 50 - max 70%. Orkade ändå väldigt bra och det är skönt att vara tillbaka. Mina axlar har format sig så bra under året som har gått och jag känner mig stark. Under 2016 ska jag ge mina ben lite mera kärlek än under 2015 - jag är verkligen en överkroppsmänniska då det kommer till träningen.

Är på dag tre av genomrensningen och mår fortsättningsvis bra. Känner mig hungrig mellan varven, men är förvånansvärt pigg jämfört med vad jag brukar vara under kurens första fem dagar. Det är ändå dag fyra och fem som borde vara värst, så får se om jag vaknar upp som en urvriden trasa imorgon. Efter det blir man bara piggare!

Måste ändå visa er det äckligaste jag hittills har ätit... Trodde jag skulle hitta en ny favorit, men eeh nej. Det ser ut som en spya, luktar lite likadant. Mums.

"Svamp-risotto" ...Are-you-fuck-ing-kidd-ing-me?? Vilket dåligt skämt.

2 kommentarer:

  1. Hej, hur överlever man egentligen på 450 kalorier om dan? Läste just ditt inlägg som du länkade till här under. Hur mår man psykiskt? Orkar man träna hela tiden under 3 månader? Vad gör man när suget efter mat sätter in?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Tack för din fråga. Svaret blev så långt att jag skrev ett skillt inlägg för det :) HÄR: http://cindymec.blogspot.fi/2016/01/lasarfraga-cambridgekuren.html

      Radera

Här finns rum för ett moi. Pling!