onsdag 2 december 2015

Bloggjulkalendern: LUCKA 2


Godmorgon snyggingar, dags att öppna lucka 2! Bakom den gömmer sig tre julhälsningar till tre bloggare, och här är de som jag väljer att sända lite kärlek åt:


Hej brruuude! Nu har vi inte setts på ett tag igen, så tänkte att du får en snabb hälsning här via. Jag är så glad att du började blogga igen och följer med ditt liv så gott det går. Fast vi syns så sällan blir jag alltid lika glad av att se och höra av dig! Före jul hoppas jag att du hinner njuta lite också och inte tar alltför mycket stress. God jul snygging! Nähdään stadissa. <3


GOD JUWL! Jag tänker på dig allt emellanåt och är så glad att jag hann lära känna dig lite under vår gemensamma praktik. Du är helt jävla galen och fantastisk, och dessutom sjukt duktig (grattis 1000 ggr igen till avklarad gradu och praktik). Du har jobbat på så bra hela hösten, att du om någon förtjänar en fridfull jul. Hoppas du får ha en skön och stressfri december, vi ses då vi ses!


NÅ HEJJÄ! Vi träffas ju nu som då mest hela tiden, men tänkt att du får en julhälsning ändå. Måst ju ha nån att hälsa GLAD JULMÅNAD åt! Vi känner ju inte varann så där megabra än, men tycker ändå att du är en förträfflig kwinno. Sen är ju din blogg också helt jävla JEEJEEWOWOW. och pepp.  God jul lilli!

4 kommentarer:

  1. Nåmen jestas va glad ja blir nu! Glad julmånad på dej me XD He ha ju vari rikti rolit att lär känn dej och ja hoppas du stannar en stund åtminstone i Arkenhoodsen. God jul!!

    SvaraRadera
  2. Neee va sakeli! Tack bejb! Superkul att få en sån fin hälsning! Själv har du minsann vari megaduktig också! Roligt med din julkalender, har på känn att den kommer bli supernajs!

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!