fredag 6 november 2015

Nya hårprodukter och annat svammel

Stulen snapbild är bättre än ingen bild.

Har spenderat resten av dagen med min andra syster. Kaffe och lite spring i butiker, och jag köpte hårprodukter från Hårstudion. Fick Sara övertalad att komma med och marklyfta till Jeppis gym. Vi kom sådär passligt på samma gång som alla tävlande tyngdlyftare var på plats... Vad kunde nu ha varit bättre! Fick ytterligare hjälp med min teknik och känner att mitt lyft blev ytterligare lite bättre. Älskar verkligen att få gå till Jeppis gym när jag är hemma, jag är så otroligt bekväm där och det är lika roligt varje gång. Att dessutom hela familjen tränar där gör allt bara roligare!

Sjukt bra bildkvalle och fokus må jag säga!

Jag är ganska sniken när det gäller att sätta ut med stora pengar för hårprodukter, men efter att jag upptäckte Kérastase fanns det ingen väg tillbaka. Jag har haft svårigheter med väldigt torrt och besvärligt hårbotten, men efter att jag började använda Kérastase forme fatale istället för vanlig mousse så har mitt hår börjat må så otroligt mycket bättre. Att den sen kostar typ 30€ för en tub är i slutändan inte mycket då den är så sjukt dryg. Köpte min förra i februari, och måste först nu köpa ny? Då är jag ändå inte särskilt sparsam med användningen.

Color masken har jag bara hört om tidigare, men tänkte att det vore kul att prova. Mitt hår vill dra lite mot gult, och jag gillar verkligen askiga toner. Funkade den då? Nja. Lite kallare och mera askigt blev det väl. Sen så ska masken bara ge en nyansering och inte en helt ny färg, så det lyckades den väl med. Ska se vad som händer om jag använder den även nästa gång då jag tvättar håret! Vill ännu tillägga att inlägget inte är ett samarbete, utan egna tankar och åsikter enbart :) Puss!

2 kommentarer:

  1. Hoppas den där colormasken är bra.

    Jag har den i brunt och det var nog de sämsta eurona jag spenderat. Den gör absolut ingenting åt färgen, däremot känns håret riktigt äckligt efter att man använt den. Men jag har nog hört endast gott om de där ljusare varianterna.

    SvaraRadera
  2. Jag tyckt att den kändes helt bra, håret blev nog iaf askigare och tog bort gula toner... Då igen så gör ju silverschampo lite samma sak :)

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!