söndag 30 augusti 2015

Let's get private: 10 saker inte alla vet

1. Jag hyser ett grymt obehag för pappamyggor. Ni vet, de där svinstora med långa ben? Jag är inte rädd för dem, men tycker att de är så otroligt äckliga. Samma sak gäller flugor. Skitspridare.

2. Rör inte min mat. Jag har en beskyddande inställning (herriguud) till mat och det värsta någon kan göra när jag när jag köper/beställer något är att ofrågat ta från min mat. Jag får en serious raivokohtaus och känner mig till och med nästa ledsen :') Vet inte vad det beror på, men speciellt jobbigt är det ifall det är något jag har sett fram emot att äta, typ sushi eller godis. Har dock försökt bättra mig, och kan till och med dela portioner med andra ibland. Jag tror det kan bero på att jag är lite revirkänslig överlag.

2. Mitt drömjobb som liten var att bli städerska. for real. Jag tyckte kanske inte att det var så farligt roligt att städa mitt eget rum, men att jobba på hotell eller liknande som städerska var en dröm. Men nej, 

3. När jag fick mens för första gången så frågade jag av mamma om vi skulle ha fest och fira. Jag trodde också att man skulle få ett halsband. Berättade detta för Jenny och hon konstaterade att hon trodde samma sak när det hände henne första gången, för vi hade tydligen båda läst detta i Tvillingarna-böckerna. sad.

4. När jag var typ 14 var jag jätte-entusiastisk över att flytta hemifrån när jag skulle fylla 18, lika gammal som mamma var. (flyttade ju redan då jag var 15, men anyway). Jag frågade en dag av mamma om jag kunde få plastpåsarna som vi hade varorna i då vi handlade (de som kostar 15 cent/st), för att kunna ha dem och slippa köpa dem sen när jag flyttade hemifrån. för att spara pengar. TÄNK om jag då skulle ha vetat hur mycket pengar det går i en massa annat skit när man bor själv...

5. När jag är ensam har jag på musik skithögt, sjunger och dansar och tror att jag är med i en musikvideo. True story.

6. Jag är egentligen en gammal tant. Jag älskar att sticka, lösa korsord & sudoku och sy korsstygnstavlor. Visserligen kanske det vägs upp av att jag färglägger bilder också.

7. Jag är definitivt en hundmänniska. Har svårt att förstå mig på katter. Sen är jag också allergisk mot dem. Hundar är så genuina, smarta och sällskapliga. En katt är bara som ...en katt. Kommer och går som den tycker. NÄ.

8. Jag är värdelös på att hantera begravningar. Gråter typ aldrig och vill mest skämta bort hela situationen (gör nog inte det, det vore kanske..lite...okänsligt). Blir helt fnittrig och stel och vet inte vart jag ska göra av mig själv.

9. Jag har pepptalk videor av mig själv inspelade på telefonen för olika situationer. Oskojat.  (de är tyvärr borta efter att jag rebootade telefonen..)

10. Det snabbaste sättet att få mig att få en raivokohtaus, är att köra förbi med en övertrimmad mopo. Vet ni detdär ljudet som skär in i öronen för att det är så högt? I might be an old woman, men ljudet makes me goNån som känner igen sig på någon punkt?

2 kommentarer:

  1. Va roligt att du kallar myggorna för pappamyggor!
    Ja kallar dem för krankmoodrona :D

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!