fredag 11 mars 2016

Sa nån fredag?


Fredag för mig är att komma hem och se att jag har sportat en ytterst random mittbena och ett par lurviga ögonbryn hela dan. Det är okej, för det är sista jobbdan före helg. Fredag för mig är att dra på sig en riktigt rolig skjorta, och sen bli så galen att man sätter till ett par beiga (!!) byxor. Bara för att jag kan. Må alla modebloggerskor dyrka mig.

Fredag för mig är att stänga dörren om sig klockan sex, vilket man kan tänka sig är lite väl sent att lämna jobbet en dag som denna. Fredag för mig är att sen inse att jag inte behöver tänka på jobb alls före nästa måndag.

Fredag för mig är att komma hem och kocka ihop ett skrovmål, för en är hungrig utaf helfvete. Fredag för mig är att sen gå till ett relativt tomt gym för att marklyfta. 

Fredag är för mig att skriva ett väldigt flummigt blogginlägg. Huvudet är lite tomt sådär, är typ inne på värsta peaken på hela våren. Livet går ut på att jobba, äta, gå på lektioner, sova, blogga. Det är ganska exakt vad jag hinner med just nu. Kommande två veckor kommer jag ändå att göra en massa roligt också! Det blir så bbraaaa! 

Ha en skön kväll alla <3

3 kommentarer:

 1. Oh mama, those legs! Men störst komplimang ska du no ha för att du jobbar så doktit å e en så hurja kvinno! Pusi pusi :*

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 puss! Ränn int ihjäl de i Ruka :*

   Radera
  2. Nee, ja ska fösök håll me ondan träden å steinan XD

   Radera

Här finns rum för ett moi. Pling!