torsdag 1 september 2016

Låtom bloggen återuppstå! elä naa.

*ni när ni ser att bloggen lever igen*

...Eller så inte. HEJ PÅ ER! Känner mig som den förlorade sonen som äntligen kommer hem igen. Alltså det är helt sjukt hur svårt det är att komma tillbaka efter en lång bloggpaus!!1! På samma nivå som när man har träningspaus, egentligen. Man VILL tillbaka, men på samma gång får man ångest och det tar emot som bara vaa. Men nu gör vi ett försök. Bear with me, fellow friends.

Bloggen har varit död sen 12 augusti. Veckan efter hade jag föräldramöte, kidsen kom till skolan och allt har varit helt hulivili. Jag älskar att blogga, men när jag har kommit hem på dagarna har jag bara velat slänga mig på soffan och se på halvtaskiga serier. INTE. PRODUCERA. NÅNTING. ALLS. Så då fick det bli så. Det är vad jag har behövt.

Men nu känner jag att dagarna börjar rulla på lättare, jag ligger före min egen planering och det följer med mig mindre böcker hem på eftermiddagarna. So therefore, I welcome you back. Jag kan inte lova er ett inlägg per dag som det ser ut nu, men jag lovar att göra mitt bästa. *holding on to the rules of my classroom*

Jag vet inte ens var jag ska börja med allt. Men vi kör igång lite försiktigt så här.

Väälkumin tibaaks gullisar!

2 kommentarer:

Här finns rum för ett moi. Pling!