lördag 9 januari 2016

Dag sju(kstugan)

På bild: Trött, svettig och sjuk tjej. 
Kläderna består av en pyjamas från -03 samt en gammal fotbollströja.

Jamen hej på er. Här händer inte mycket, förutom att både lissibejbi-syster och far i huset också däckade. Far däckade (thank god) en dag efter oss andra, så igår fick han springa ärenden och hänga tvätt mest hela dan. Skålade i konjak på kvällen och skrattade när ingen annan kände för chips och godis vid fredagsmyset. Hah. Skrattar bäst som skrattar sist.

Jag börjar bli smått uttråkad och kastar längtansfulla blickar mot den extremt snöiga, vita utsidan. Vill gå på prommissäää! Eller på gym. Mår helt ok jämfört med två dagar sen, men är ändå fortsättningsvis en riktig klenis. Mamma tog sig i kragen och lagade mat idag, men svetten sprutade då hon hackade morötter. Sådant.

Är idag på dag sju av min genomrensning, vilket innebär att halva kuren är färdig och att jag får börja trappa upp med vanlig mat (thank god) om fyra dagar. Kan säga att sopporna börjar nog småningom smaka trä, och spagetti bolognesen som hittills snällt har landat i magen landade idag i roskisen. Säger inte att Cambridge är äckligt för en som inte har gjort det förr, men för en som har levd på det tidigare i 3 mån får man lite obehag efter en tid. Sen så smakar t.o.m. vanlig mat och kaffe skit när jag är sjuk, så nu går vi i väntan på onsdagen och friskare tider.

Detta är första gången som jag inte har vägd mig före jag påbörjat kuren, men vet ungefär vilken vikt jag låg på. Ska bli spännande att se det ungefärliga resultatet nästa veckas söndag! 

Dags att ta en dusch... Igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!