tisdag 1 december 2015

Bloggjulkalendern: LUCKA 1


Hurra, lucka 1 är öppnad! Inte alls julig men vad gör det. Jag älskar tatueringar! Var i något skede sugen på att göra en riktigt stor en, nu har jag en period då jag känner mig lite lugnare. Har tre tatueringar själv och planerar göra flera. Här är de tatueringar jag kunde och inte kunde tänka mig:


Tatueringar jag INTE kunde tänka mig: Tribaltatueringar är inte min grej. Vill gärna ha en tatuering som betyder något och tribaler känns väldigt... inte jag. och 90-tal. Inte heller skulle jag välja en tatuering som är väldigt svart utan skuggor eller annat. Tycker inte det är speciellt snyggt när det lämnar som en klump. Den sista representerar två saker jag inte skulle tatuera: kinesiska tecken (snälla, kolla denna) och söndertatuerade livsfilosofier.


 


Tatueringar jag KUNDE tänka mig: Numero uno på min lista: matchande syskontatueringar! Villvillvillha. Det behövs isåfall syskon som också vill ha... ;) Hursomhelst vill jag ha en tat för mig och mina syskon, möjligtvis familjen. Orkidén är en axeltatuering som jag från och till har funderat på, men den är inte så högt prioriterad. Vill gärna ha en tatuering med tro/hopp/kärlek (inte precis som den på bilden), en liten nånstans. ....eller stor...

Det var mina! Hur ser era val ut? Vill ni ens ha tatueringar?

11 kommentarer:

 1. Jag e no me på syskon tatuering! ��

  SvaraRadera
 2. Jag ska haka på din julkalender söt-Cindy! Puss!

  SvaraRadera
 3. Najs inlägg!! :D ja byrja å me nasårters "julkalender" men får sij ho e gar me he :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jåne ja har förberedd me ordentligt så ska hoppas att he int var na halvskit bara :D

   Radera
  2. tror no e val bra hödu! ska häng mee din julkalender :)

   Radera
 4. jag kan inte ens tänka mig att tatuera mig :D men snyggt på andra!

  SvaraRadera
 5. Jag har också riktigt svårt att bestämma mig, sku så vilja ha en tatuering men är ändå så skeptisk. Bäst att vänta tills man är 100% säker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men de ska man absolut göra. Tänkt göra en stor lejontatuering under våren, men var i slutändan inte 100% så valde att dra mig ur, vilket var bra! :) En tatuering ska inte vara något förhastat! (ska jag säga med min tredje som jag bara gick in och gjorde... Men har inte ångrat den en gång, som tur är ;)

   Radera

Här finns rum för ett moi. Pling!