onsdag 4 november 2015

Träningslistan!

Hittade den här träningslistan hos Elin och har planerat att göra den nu i flera dagar. Men nu äntligen! Varsågoda, så här tänker jag kring min träning:

Den här träningen längtar jag efter just nu:
Dagens övrakroppsträning (bröst, triceps & axlar)! Går mot strömmen lite, ÄLSKAR träning av övra kroppen och är mindre entusiastisk gällande legday..

…men det här står mig upp i halsen:

För tillfället inget egentligen. Eller ja, helst skulle jag typ bara lyfta tungt och skita i cardio, men det funkar ju inte så. Sen är det ju väldigt befriande att springa (förutom i söndags när jag sprang med T och jag var trött. T ba "heja heja", jag bara "KÄFTEN KÄFTEN KÄFTEN". Att springa i par med pms är inte så kul)


Det här träningsplagget är min favorit just nu:
Mina svarta 7/8 Puma-byxor som jag fick av mami. Jag hade i något skede glömt dem i Stockholm, så när T kom till Åbo hade han dem med sig. Hade helt glömt bort att jag ägde såna snyggingar!


Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:

Jag vill verkligen att tekniken ska sitta som smäck i både knäböjen och marklyften. Eftersom jag har börjat köra ass-to-the-grass istället för 90 graders böj så är tekniken annorlunda och vikterna lättare. Marklyften är också annorlunda än vad jag är van med i.o.m. att jag nu kör deadlift istället för raka marklyft.

Den här känner jag mig stark i/på:

Bänkpress! Har äntligen lärt mig rätt teknik och det är sjukt kul att känna hur stången stiger (hehh) :D

Just nu stör jag mig på de här i träningsväg:
Inget egentligen. Kanske lite på boomen med att träning innebär att man i något skede borde/vill tävla osv. Tycker att man i första hand borde träna för att må bra och vilja utvecklas, inte för att man vill se ut som alla fitnesstjejer och -killar. Dock lyfter jag på hatten åt dem som faktiskt tävlar, ni är sjukt duktiga! Själv tror jag inte huvudet skulle hålla tyvärr.


Det här har jag en tendens att prioritera bort:

Magmuskelträningen... Blir lätt att man har lite bråttom i slutet å bara 'äh men tar de nästa gång'. Sen är jag styv så in i helsike av att jag är så dålig på att djuptöja.

Jag står inte ut med:
Säger samma sak som många andra, folk som inte kan sätta tillbaka vikter på rätt ställen. Men också att tvingas gå ner i vikt (haha, alltså på tyngder jag lyfter!), jag är lite väl stolt och storleksblind ibland. Har verkligen fått kämpa med att hellre ha perfekt teknik och mindre vikter (vilket även gör att jag tränar rätt och bättre!) än att lyfta på den större skivan bara för att psyket ska vara nöjt.

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:

Axlar och framsida lår! Älskar en riktigt tung pump!

Det allra tråkigaste med att träna är att:

Klä på sig före träning. Varför går det så trögt att komma iväg, typ alltid?

Kommande vecka lovar jag mig själv att:
Försöka sätta all min fokus på rätt teknik. Bara genom att öva och göra rätt kan man senare öka och bli bäst. 

Varsågoda, en superfärsk wc-pre-träning-selfie. Nu bliiire pump!

3 kommentarer:

  1. Har gjort samma lista på min blogg, men omgjord för resor ;) Tyckte också den var så bra!
    http://jennifersandstrom.se/2015/10/25/helgens-resedrommar-tankar/

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!