torsdag 15 oktober 2015

INSPO: short hair updos

Halååja! Sitter här med ansiktsmask och tror att det ska göra mig extra glowing and beautiful på morgondagens årsfest. Man kan ju alltid hoppas! Spenderade förmiddagen på skolan (actually på lektion och allt) och fortsatte sen min vandring till Novia och ÅKA, där jag väntade på Maria som blev provsminkad inför imorgon. Gick och åt oss fejt på lunchbuffé (cause that's gonna help me fit into that dress) och shoppade lite grejer inför imorgon. 

Men nu har jag allt för imorgon! Tänkte försöka hinna och träna imorgon före lunch, för kl 13 har jag frissatid för färg + uppsättning. Tänkte först bara färga utväxten, men nu funderar jag på att ändå slinga hela håret och bli nån ton kallare. Med det här håret lär det inte bli någon ordentlig uppsättning, men nånting fint vill jag ändå ha. Nånting i stil med dessa kan jag tänka mig:

          


 

...men vi ser vad det blir till. Ska bli sååå skönt att få bort den förbannade utväxten! Är så sjukt taggad för morgondagen överlag att det är löjligt :D Nu ska jag tvätta bort masken (läs: mitt andra skinn, får se om det lossnar...) och fixa naglarna. Visste inte heller vilken färg jag skulle köra med på naglarna, men i slutändan blev det denna, därför att nude alltid funkar.  Puss!1 kommentar:

  1. Tack för inspiration. Snygga frisyrer. Får ju faktiskt börja tänka på klädseln och frisyr snart....
    /Kitty

    SvaraRadera

Här finns rum för ett moi. Pling!