onsdag 29 juli 2015

Morgonens chocknyheter1. Swefilmer stänger ner för gott. En av administratörerna, Ola Johansson, har precis gått ut med ett Youtubeklipp, där han berättar att han efter en husrannsakan har suttit häktad i 90 timmar och att en rättegång väntar. Det är även orsaken till att det har varit strul med hemsidan under den senaste veckan. Swefilmer är öppet fram till 31 juli, då den stängs ner för gott. Swefilmer har varit aktiv under 4 års tid, och har varit en av de ledande sajterna för olaglig streaming. 

My reaction: IRI SANT? nonono. Förstår att streaming äter upp otroliga mängder av pengar inom filmindustrin och att det därför inte är rätt, men come ooon... Swefilmer har varit den absolut tacksammaste sajten för användare, ever. Nedanför kan ni se Olas youtube-klipp on stängningen:

2. De sex första deltagarna i PH. Dokusåpan Paradise Hotel kör igång på nytt den 31 augusti, och nu har bl.a. Expressen delat med sig av de sex första deltagarna som är klara för start. Vissa av dem är helt random utplockade, vissa vann TV3:s PH-tävling "Förspelet" och vissa har kontakter bland gamla deltagare. Enligt Expressens uppgifter kommer en av förra årets största PH-profiler, Smail Alihodzic, att återvända till programmet. Smail har även laddat upp bilder på sitt eget Instagramkonto som jagar upp ryktena hos PH-fantasterna.

Min reaktion: HERRIGUUD, JAA! Jag hade en enda förhoppning om årets program, och det var att de tar tillbaka Smail. Halå, han är typ halva programmet. (ja, jag är en obotlig PH-fantast) Shit vad bra om det stämmer! "Don't hate the player, hate the game". ...och ja, de andra verkar nog också helt nice. Men JAAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här finns rum för ett moi. Pling!